free responsive website templates

Actuem contra la solitud no volguda

Coneixes el projecte Radars o les iniciatives que s'estan duent a terme a Nou Barris per acompanyar a persones grans que viuen soles?

De què tracta l'activitat?

Sensibilitzar respecte a problemàtica de la solitud no volguda de les persones majors de 65 anys. Es pretén aconseguir que els serveis públics i entitats sense ànim de lucre que treballen la problemàtica de la solitud no volguda mitjançant la detecció i l’acompanyament de persones grans puguin donar a conèixer a potencials nous/ves voluntaris/es la problemàtica de la solitud no volguda que pateix part del col·lectiu de gent gran. A través de dues activitats d’un màxim de 4h, es prendrà consciència sobre aquesta problemàtica i es donaran a conèixer les opcions de participar en programes de voluntariat d’acompanyament d’una manera vivencial, visitant a persones en aquesta situació acompanyades de professionals o voluntaris i fent una trobada intergeneracional, entre persones grans, voluntaris/es, potencials voluntaris/es i professionals. 

Amb qui volem comptar?

Amb entitats, grups i persones individuals del districte de Nou Barris que desitgin descobrir aquesta problemàtica.

Dates obertes

Activitat gratuïta, subvencionada a través del progra a Impulsem el que Fas de Barcelona Activa. Volem comptar amb la vostra organització i participació per portar endavant activitats durant els mesos de juliol, setembre o octubre de 2019. Contacteu amb nosaltres al mail info@minuts.cat o trucant al telèfon 932 710 200.

Segueix-nos!

Mobirise

Minuts Nou Barris és un projecte de l'associació XELAC.
Amb el suport de: Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa