Volem fer sinèrgies amb entitats del districte o Barcelona que vulguin col·laborar amb nosaltres de forma transversal. Minuts Nou Barris pretén resoldre necessitats mitjançant tres sessions col·laboratives i tres accions amb joves de 16 a 24 anys durant els mesos de març, abril, maig i juny de 2018. La participació serà compensada amb minuts, la moneda del projecte, que es podrà bescanviar per cultura, oci, formació i serveis locals.

Per què col·laborar?

Ajudarem a resoldre una necessitat

Com a grup o entitat arrelada al territori heu detectat problemes i voleu resoldre'ls. Amb les sessions col·laboratives i les accions podem fer-ho plegades.

Sumar i fer xarxa de forma transversal

El projecte us pot permetre treballar alguna necessitat, sumar més persones voluntàries i donar-vos a conèixer entre la població jove.

Visibilització de la vostra entitat

Donarem a conèixer la vostra organització a l'espai públic, a la plataforma i als mitjans de comunicació.


Nosaltres posem tots els mitjans

Dinamització i coordinació

El projecte Minuts Nou Barris està impulsat per l'associació XELAC i un equip de persones multidisciplinar amb la col·laboració de Nus Cooperativa. Organitzem les sessions, ens encarreguem de la logística i de totes les despeses de la iniciativa.

Plataforma i comunicació

Pel projecte disposem d'una plataforma per sumar joves al repte, publicar les activitats i fer transaccions de minuts. El nostre equip s'encarregarà de tota la part comunicativa.